• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 9 e vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 514758

4 282,00 kr

Spara 15%

3 639,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 930.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 9 E

Blanco Zia 9 E är en elegant, vit diskbänk utan automatisk propp. Med sin stilrena och moderna design passar den perfekt i alla typer av kök. Diskbänken har en DJUP på 510.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera matlagning och diskning.

Högkvalitativt material

Blanco Zia 9 E är tillverkad i det populära materialet Silgranit, vilket ger en tålig och hållbar yta som är motståndskraftig mot repor och fläckar. Silgranit ger diskbänken en vacker och slät finish som är lätt att rengöra och behåller sin skönhet över tid.

Praktisk design

Den här diskbänken har en unik hörnform som gör den perfekt för kök med begränsat utrymme. Den har en längd på 930.0 mm och en bredd som passar i ett 900.0 mm bänkskåp. Diskbänken har också en enda ho, vilket ger enkelhet och effektivitet vid diskning och sköljning.

Bekväma funktioner

Blanco Zia 9 E är vändbar, vilket innebär att du kan montera den på vänster eller höger sida, beroende på dina behov och kökets layout. Diskbänken är också utrustad med en låddjup på 180.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera diskgods av olika storlekar.

Blanco - en pålitlig tillverkare

Som en av de ledande tillverkarna av diskbänkar i branschen är Blanco känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med modellen Blanco Zia 9 E kan du vara säker på att få en pålitlig och funktionell diskbänk som kommer att hålla i många år framöver.

Välj Blanco Zia 9 E för att få en elegant och praktisk diskbänk till ditt kök. Med dess stilrena design, hållbara material och användarvänliga funktioner kommer den att bli en oumbärlig del av ditt kök och underlätta din vardagliga diskning.

Produkt
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 9 E (514758)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
930.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: