• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s keramisk puraplus vit glans höger, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524165

8 653,00 kr

Spara 15%

7 355,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S Keramisk PuraPlus Vit Glans Höger, Automatisk Stoppare, InFino

Blanco Zenar XL 6 S är en elegant diskbänk som ger ditt kök en modern och stilren touch. Den är tillverkad av högkvalitativ keramik, vilket ger den en snygg och lyxig finish. Diskbänken har en vacker vit glansfärg som passar perfekt in i olika köksinredningar.

Diskbänken har en praktisk och funktionell design med en enda ho. Detta gör det lätt att använda och rengöra. Dessutom har den en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan problem.

Med sin breda modell kan Blanco Zenar XL 6 S rymma mycket disk och matlagningsredskap. Diskhoens djup mäter 510 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera även de största köksuppgifterna.

Blanco Zenar XL 6 S har även en unik funktion som kallas InFino. Detta är en avrinningsfunktion som säkerställer perfekt vattenavledning genom en diskret design. Detta minimerar risken för vattenpölar och hjälper till att hålla diskbänken ren och torr.

Denna diskbänk är av hög kvalitet och tillverkad av det välkända varumärket Blanco. Den passar perfekt för infällnadsmontering och kräver en skåpsbredd på minst 600 mm. Diskbänken har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera den med den vattenhantering som bäst passar ditt kök.

Blanco Zenar XL 6 S Keramisk PuraPlus Vit Glans Höger, Automatisk Stoppare, InFino är den perfekta lösningen för dem som söker en modern och funktionell diskbänk. Den kombinerar stil med funktionalitet och ger en lyxig touch till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (524165)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Antal hål för blandare
1
Material
Keramik
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: