• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s pärlgrå utan tillbehör

PRODUKTKOD: 520614

2 749,00 kr

Spara 15%

2 336,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S Pärlgrå utan tillbehör

Blanco Zenar 45 S är en stilren och praktisk diskbänk som är perfekt för den moderna köket. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit material, erbjuder denna diskbänk långvarig hållbarhet och en elegant finish.

Bredd: 860 mm

Med en bredd på 860 mm, ger Blanco Zenar 45 S gott om utrymme för att hantera både matlagning och diskning. Den erbjuder en bekväm arbetsyta för enkel hantering av matlagningsredskap och disk.

Material: Silgranit

Blanco Zenar 45 S är tillverkad av Silgranit, ett slitstarkt och tåligt material som är känt för sin motståndskraft mot fläckar och repor. Den har också en hög värmebeständighet, vilket gör den perfekt för att klara av varma kastruller och grytor.

Tillgängliga färger: Grå

Denna variant av Blanco Zenar 45 S kommer i en elegant pärlgrå färg. Detta ger diskbänken en modern och sofistikerad känsla som passar bra in i de flesta köksinredningar.

Antal hoar: 1

Blanco Zenar 45 S har en enskild diskho, vilket ger tillräckligt med plats för att hantera olika typer av diskning. Den djupa diskhon gör det möjligt att enkelt rengöra stora kokpottar och kastruller.

Förborrat hål för blandare: Ja

Denna diskbänk är utrustad med ett förborrat hål för blandare. Det gör installationen av en köksblandare enkel och smidig.

Med Blanco Zenar 45 S Pärlgrå utan tillbehör får du en funktionell och elegant diskbänk som blir ett perfekt tillskott till ditt kök.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: