• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco modex-m 60 antracyt

PRODUKTKOD: 518329

7 539,00 kr

Spara 15%

6 408,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1200 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco modex-m 60 antracyt

Blanco modex-m 60 antracyt är en elegant och funktionell diskbänk med en bredd på 1200 mm. Den är tillverkad i högkvalitativt Silgranit-material, som ger den en robust och hållbar konstruktion.

Funktioner

Diskbänken är utrustad med en avrinningsyta, som gör det enkelt att torka av disk och hålla bänken ren och snygg. Den har också en snygg antracitfärg, som ger diskbänken en modern och elegant look. Diskbänken har en ho och är utformad för nedfälld eller infälld montering, vilket ger dig möjlighet att välja den monteringsstil som passar bäst i ditt kök.

Material och färger

Blanco modex-m 60 antracyt är tillverkad i Silgranit-material, vilket är en blandning av granit och annan sten. Detta ger diskbänken en hållbar konstruktion som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Diskbänken finns i flera färger, inklusive vit, grå och champagne, så att du kan välja den färg som bäst matchar resten av ditt köksinredning.

Enkel installation

Blanco modex-m 60 antracyt levereras med förborrade hål för blandare, vilket gör installationen ännu enklare och smidigare. Du behöver inte längre oroa dig för att måste borra hål i diskbänken själv. Allt du behöver göra är att ansluta blandaren och du är redo att använda din nya diskbänk!

Mått
Bredd
1200 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Vit, Grå, Champagne
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: