• Reducerat pris

Diskbänkar

Banco zenar 45 s svart vänster kammare med propp

PRODUKTKOD: 517203

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Placering: Diskho/Bänk
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin
  • Diskmaskinsavstängning: Nej
  • Grepp: Engreppsblandare

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Banco Zenar 45 S Svart Vänster Kammare med Propp

Vi presenterar stolt Banco Zenar 45 S - en svart vänsterkammare med propp för din diskho eller bänk. Denna eleganta blandare är utformad för att passa perfekt in i ditt kök och ge en modern touch till din diskplats.

Placering: Diskho/Bänk

Denna blandare är perfekt för användning vid diskhon eller bänken i ditt kök. Den är designad för att vara enkel att installera och ger en smidig och bekväm användning.

Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Välj mellan olika färger för denna blandare som passar din personliga stil och ditt köks inredning. Välj mellan en elegant krom, blank eller rostfri finish för en modern och stilren look. Om du föredrar en mer matt och sofistikerad look kan du välja färgen satin.

Diskmaskinsavstängning: Nej

Denna blandare kommer inte med en inbyggd diskmaskinsavstängning. Detta innebär att den inte är kompatibel med en diskmaskin och bör endast användas för handdiskning.

Grepp: Engreppsblandare

Banco Zenar 45 S har en engreppsblandare, vilket innebär att den har en enda spak för att reglera både vattenflöde och temperatur. Detta ger en enkel och bekväm hantering och gör det enkelt att hitta den perfekta inställningen för din diskning.

Antal monteringshål (för blandare): 1

Denna blandare är utformad för att passa i ett monteringshål på diskbänken. Detta gör installationen enkel och smidig.

Med Banco Zenar 45 S Svart Vänster Kammare med Propp får du en stilren och funktionell blandare som passar perfekt i ditt kök. Den ger dig enkel och bekväm användning vid diskhon eller bänken och ger en modern touch till din diskplats. Välj mellan olika färger och njut av bekvämligheten med en engreppsblandare. Beställ din Banco Zenar 45 S idag och förbättra ditt köksupplevelse!

Specifikationer
Diskmaskinsavstängning
Nej
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal monteringshål (för blandare)
1
Placering
Diskho/Bänk
Grepp
Engreppsblandare

16 Produkter från samma kategori: