• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 s silgranit puradur jaśmin lewa

PRODUKTKOD: 519658

7 648,00 kr

Spara 15%

6 500,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Jaśmin Lewa

Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Jaśmin Lewa är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin rektangulära form och eleganta design passar den perfekt in i moderna kök. Denna diskbänk är tillverkad av slitstarkt och tåligt material som kallas Silgranit, vilket garanterar långvarig hållbarhet.

Funktioner:

Djup:

Blanco Naya 8 S har en djup på 500,0 mm, vilket ger gott om plats för att hantera stora diskar och kastruller utan problem.

Material:

Den är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material. Silgranit är känt för sin tålighet och resistens mot fläckar, repor och värme. Det ger också diskbänken en elegant matt finish som är enkel att rengöra och behåller sin skönhet år efter år.

Antal hoar:

Blanco Naya 8 S har 1,5 hoar, vilket ger flexibilitet och funktionalitet i köket. Den extra halvhoen kan användas för att skölja grönsaker eller diska mindre föremål samtidigt som huvudhoen används för disken.

Låddjup:

Denna diskbänk har ett låddjup på 200,0 mm, vilket ger utrymme för att förvara diskredskap och andra köksartiklar på ett organiserat sätt.

Hål för blandare:

Diskbänken är utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda en vattenkran för att göra disk och matlagning ännu enklare och bekvämare.

Vändbar:

Blanco Naya 8 S är inte vändbar, vilket innebär att den har en fast placering. Detta är viktigt att tänka på vid installationen för att säkerställa att den är positionerad på rätt sida av köket.

Skåpsbredd (min):

Den här diskbänken kräver en minimibredd på 800,0 mm skåpsbredd för att passa perfekt.

Sammanfattningsvis är Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Jaśmin Lewa en pålitlig och elegant diskbänk som kommer att vara en tillförlitlig och användbar komponent i ditt kök. Med sin höga kvalitet och funktionalitet kommer den att göra disken och matlagningen enklare och mer njutbar.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Naya 8 S (519658)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: