• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lemis 45 s-if slät stål vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 523031

4 050,00 kr

Spara 15%

3 442,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 205.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lemis 45 S-IF - Diskbänk med automatisk stoppare

Med Blanco Lemis 45 S-IF får du en elegant och högkvalitativ diskbänk till ditt kök. Denna diskbänk är tillverkad i slitstarkt och robust rostfritt stål, vilket gör den både tålig och lätt att rengöra. Den finns i flera färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver och rostfritt stål/krom.

Med en längd på 860 mm och en djup på 500 mm ger Blanco Lemis 45 S-IF dig gott om utrymme för att diska och förbereda mat. Diskbänken har en enda ho, vilket passar utmärkt för mindre kök och lägenheter.

Blanco Lemis 45 S-IF är en vändbar diskbänk, vilket innebär att den kan monteras på antingen höger eller vänster sida beroende på dina behov och preferenser. Detta gör den mycket flexibel och anpassningsbar till olika kökslayouter.

Du kan enkelt montera denna diskbänk genom att välja mellan infällnad eller planlimning, vilket ger dig möjligheten att integrera den sömlöst i ditt köksdesign. Diskbänken har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade kran.

Blanco Lemis 45 S-IF levereras även med en praktisk automatisk stoppare. Denna funktion gör det bekvämt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda händerna. Detta gör din diskning enklare och mer effektiv.

Med en minsta skåpsbredd på 450 mm passar Blanco Lemis 45 S-IF perfekt i mindre kök och utrymmen. Den ger dig en stilren och funktionell diskbänk som kommer att vara en tillförlitlig och viktig del av ditt kök under många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lemis 45 S-IF (523031)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
205.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: