• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 45 s silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare, infino, styrelse plast

PRODUKTKOD: 524008

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic Neo 45 S Silgranit Puradur

Inledning

Blanco Classic Neo 45 S Silgranit Puradur är en elegant och funktionell diskbänk som erbjuder en mängd praktiska funktioner. Med en stilren design och tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial är denna diskbänk både snygg och tålig.

Färger och material

Blanco Classic Neo 45 S Silgranit Puradur finns i flera färger att välja mellan, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Diskbänken är tillverkad av det hållbara och slitstarka materialet Silgranit, vilket gör den motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Funktioner

Diskbänken har en rektangulär form och är utrustad med en ho. Det finns också möjlighet att installera en blandare, med ett hål för blandare på diskbänken. Diskbänken är lämplig för infällnad och kan vändas enligt behov.En av de praktiska funktionerna på Blanco Classic Neo 45 S Silgranit Puradur är den automatiska stopparen. Detta innebär att diskbänken kommer med en inbyggd stoppare, vilket gör avrinningen enkel och bekväm.Diskbänken är också utrustad med InFino-dräneringssystemet, vilket säkerställer att vatten rinner snabbt och effektivt utan att det bildas droppar eller fläckar på diskbänken.För att uppnå en perfekt passform och enkel installation, är diskbänken utrustad med plaststyren. Dessa gör det möjligt att justera och stabilisera diskbänken enligt arbetets krav.

Mått och specifikationer

Blanco Classic Neo 45 S Silgranit Puradur har en längd på 780.0 mm och ett djup på 510.0 mm. Den har en ho och ett låddjup på 190.0 mm. Diskbänken passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 450.0 mm.

Slutsats

Med sin eleganta design och kvalitetsmaterial erbjuder Blanco Classic Neo 45 S Silgranit Puradur både stil och hållbarhet. Dessutom med funktioner som automatisk stoppare, InFino-dräneringssystem och justerbar plaststyrning garanterar denna diskbänk en smidig och bekväm diskupplevelse. Välj den färg som passar din köksinredning bäst och njut av den praktiska och vackra Blanco Classic Neo 45 S Silgranit Puradur.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo 45 S (524008)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: