• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 45-f silgranit puradur alumetalik, korek auto.

PRODUKTKOD: 517167

5 161,00 kr

Spara 15%

4 386,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 455.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Dalago 45-F Silgranit Puradur Alumetalik, Korek Auto

Den Blanco Dalago 45-F är en elegant diskhoar som kommer att förbättra både utseendet och funktionen i ditt kök. Med sin snygga färg i grå silgranit och puradur alumetalik finish kommer den att bli ett stilfullt tillskott till din arbetsyta.

Funktioner

Blanco Dalago 45-F är en diskhoar med en bredd på 455.0 mm och en djup på 500.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder mat och disker. Den har en enda ho, perfekt för att tvätta behållare och stekpannor utan problem.

Det eleganta silgranitmaterialet ger inte bara en modern och trendig look, men det är också extremt hållbart och motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme. Det är också lätt att rengöra, vilket gör det till en praktisk och bekväm val för köksmiljön.

Blanco Dalago 45-F levereras med möjligheten att installera en blandare, med ett hål speciellt för montering. Det ger dig flexibiliteten att anpassa din diskhoar efter dina egna behov och preferenser.

Du kan installera Blanco Dalago 45-F genom att antingen planlimma eller underlimma den till ditt köksbänk. Valet är ditt, beroende på din design och layoutpreferens.

Med en låddjup på 190.0 mm erbjuder Blanco Dalago 45-F gott om lagringsutrymme för rätter och redskap, vilket hjälper till att hålla ditt kök organiserat och fritt från oönskade röriga räkningar.

Blanco är ett känt och välrenommerat varumärke inom köksprodukter, och modellen Blanco Dalago 45-F är inget undantag. Med sin höga kvalitet och stilfulla design är det ett pålitligt och snyggt val för alla kök.

Blanco Dalago 45-F är kompatibel med köksskåp med en bredd på minst 450.0 mm, vilket gör den till ett mångsidigt val för olika köksstorlekar och layouter.

Sammanfattningsvis är Blanco Dalago 45-F Silgranit Puradur Alumetalik, Korek Auto den perfekta diskhoaren för dig som letar efter både stil och funktion. Med sin moderna design, robusta material och fantastiska funktioner kommer det att göra matlagningen och diskningen till en trevlig upplevelse i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 45 F (517167)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
455.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Form
Fyrkantig
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: