• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco median xl 6 s-if borstat stål vänster

PRODUKTKOD: 518490

3 991,00 kr

Spara 15%

3 392,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Median XL 6 S IF - Borstat Stål (Vänster)

Färgalternativ

Blanco Median XL 6 S IF finns i flera färgalternativ för att passa olika köksstilar. Du kan välja mellan färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Så oavsett vilken färg som passar ditt kök bäst så har du flera alternativ att välja mellan.

Material

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Rostfritt stål är inte bara snyggt och modernt, det är också hållbart och lätt att rengöra. Det är ett material som håller länge och tål vardagens påfrestningar.

Montering

Blanco Median XL 6 S IF diskbänk kan monteras på två olika sätt, antingen som en infällnad eller genom planlimning. Det ger dig flexibilitet att välja den monteringsmetod som passar bäst i ditt kök.

Design och funktion

Med en längd på 1000 mm och en djup på 500 mm har Blanco Median XL 6 S IF gott om utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Diskbänken har en enda ho, vilket ger en enkel och stilren design. Låddjupet på 175 mm gör det möjligt att tvätta även stora kastruller och stekpannor utan problem.

Övriga egenskaper

Blanco Median XL 6 S IF har inga förborrade hål för blandare, så det ger dig möjlighet att välja och placera blandaren enligt dina önskemål. Diskbänken är inte heller vändbar, vilket innebär att den endast kan monteras på en viss sida.

Passande för skåp

Denna diskbänk är utformad för att passa i ett 600 mm brett skåp. Det är viktigt att säkerställa att ditt befintliga skåp matchar dessa dimensioner för att säkerställa en korrekt och säker installation.

Blanco Median XL 6 S IF - en diskbänk som kombinerar stil, funktion och kvalitet för att skapa en praktisk arbetsyta i ditt kök. Med sina olika färgalternativ och robusta materialval är denna diskbänk ett utmärkt val för att förbättra ditt köks utseende och funktionalitet.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Median XL 6 S IF (518490)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: