• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 500-u silgranit puradur alumetalik, infino

PRODUKTKOD: 523434

5 275,00 kr

Spara 15%

4 483,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 530.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco subline 500-u silgranit puradur alumetalik, infino

Allmän information

Bianco subline 500-u är en stilren och funktionell diskho med ett elegant och modernt utseende. Dess färg, silgranit puradur alumetalik, ger en snygg och sofistikerad touch till köket. Med sin rektangulära form och enkla design passar den perfekt in i de flesta köksinredningar.

Material

Blanco subline 500-u är tillverkad av högkvalitativt silgranit material. Silgranit är en blandning av naturlig granitsten och en speciell akrylmatris och ger diskhon en stark och hållbar yta. Detta material är motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme, vilket gör att den behåller sin vackra finish under lång tid.

Funktioner

Bland de främsta funktionerna hos Blanco subline 500-u hittar vi:

Enkel ho

Detta diskhon har en enskild ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att göra diskningen enklare. Du kan enkelt diska stora kärl och tallrikar utan att behöva oroa dig för att de inte får plats.

Infino avloppssystem

Blanco subline 500-u är utrustad med Infino avloppssystem, vilket ger en smidig och effektiv avloppshantering. Detta system gör att du kan tömma diskhon snabbt och enkelt utan att spill eller stopp uppstår.

Låda djup och bredd

Diskhon har en låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att fylla och diska större pottor och kastruller. Dess bredd på 530.0 mm gör det enkelt att utföra olika diskningstasker i diskhon.

Märke och modell

Blanco subline 500-u är en produkt från känt varumärke Blanco och modellnamnet är 523434. Med sitt rykte för kvalitet och hållbarhet kan du vara säker på att denna diskho kommer att vara en pålitlig och funktionell del av ditt kök under lång tid framöver.

Installation och användning

För att installera Blanco subline 500-u till din köksbänk behöver du en skåpsbredd på minst 600.0 mm. Diskhon är enkel att montera och använda, och den kan enkelt anpassas till dina specifika behov.

Blanco subline 500-u silgranit puradur alumetalik, infino är en perfekt kombination av funktionalitet och estetik. Med sin hållbara konstruktion och stilrena design kommer denna diskho att vara en fantastisk tillägg till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Subline 500-U (523434)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
530.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: