• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6-f silgranit puradur svart vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 525924

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 605.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 6-F Silgranit Puradur svart vändbar, automatisk stoppare

Blanco Metra 6-F är en exklusiv diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Dess eleganta svarta färg ger en modern touch till köket, samtidigt som den hållbara konstruktionen ger en pålitlig diskbänk i många år framöver.

Design

Denna diskbänk har en fyrkantig form som ger en tidlös och stilren estetik till köket. Den svarta färgen ger en modern twist och passar perfekt i alla typer av köksinredningar. Diskbänken har en vändbar design, vilket ger flexibilitet vid installationen och passar i olika kökslayouter.

Material

Blanco Metra 6-F är tillverkad av Silgranit, vilket är ett högkvalitativt material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Silgranit är dessutom enkelt att rengöra och behåller sin vackra finish över tid.

Funktioner

Diskbänken har en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Detta bekvämlighetsfunktion sparar tid och ansträngning och ger en smidig användarupplevelse.

Montering

Blanco Metra 6-F monteras genom planlimning, vilket ger en stilren och sömlös look i köket. Diskbänken är designad för att passa i skåp med en bredd på minst 600 mm, vilket gör den till ett universellt val för många köksstorlekar och utrymmeskrav.

Slutsats

Blanco Metra 6-F är en sofistikerad diskbänk som lyser upp köket med sin svarta färg och moderna design. Dessutom är den tillverkad av slitstarkt Silgranit-material och har en praktisk automatisk stoppare. Den här diskbänken är det perfekta valet för alla som letar efter både stil och funktionalitet i sitt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 6 F (519134B)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
605.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
490.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: