• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra xl 6 s champagne utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515138

5 713,00 kr

Spara 15%

4 856,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra XL 6 S Champagne - Diskbänk utan automatisk propp

Blanco Metra XL 6 S Champagne är en elegant diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin vackra färg i champagne ger den en stilfull touch till din interiör.

Funktioner:

Djup:

Med sina generösa mått på 500.0 mm i djupet får du gott om utrymme för att diska och förbereda mat.

Material:

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den både hållbarhet och estetisk skönhet. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör att bänken behåller sin vackra look under lång tid.

Typ:

Blanco Metra XL 6 S är en undermonterad diskbänk, vilket innebär att den monteras under köksbänken för en nästa osynlig och elegant look.

Längd:

Med en längd på 1000.0 mm har denna diskbänk gott om plats för att rymma dina behov och göra disken till en smidig uppgift.

Antal hoar:

Blanco Metra XL 6 S har en enda ho, vilket ger dig maximalt utrymme för att diska och hantera köksarbetet.

Låddjup:

Med ett låddjup på 190.0 mm har du gott om plats för att hantera stora mängder disk eller förbereda mat utan att behöva oroa dig för att spill eller smuts sprids.

Varumärke:

Denna diskbänk är tillverkad av det välrenommerade varumärket Blanco, som är känt för sin höga kvalitet och stilfulla design.

Modellnamn:

Modellnamnet för denna diskbänk är Blanco Metra XL 6 S (515138), vilket är synonymt med pålitlighet och prestanda.

Form:

Med sin rektangulära form passar Blanco Metra XL 6 S perfekt in i de flesta köksinredningar och ger en modern och stilren look.

Hål för blandare:

Denna diskbänk har inte förborrade hål för blandare, vilket ger dig friheten att själv välja var på bänken du vill placera din blandare.

Antal hål för blandare:

Blanco Metra XL 6 S kommer utan förborrade hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att själv bestämma hur många och var du vill placera dina blandarhål.

Vändbar:

Den här diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med ho-hålet åt höger eller vänster sida, beroende på din kökslayout och personliga preferens.

Skåpsbredd (min):

Blanco Metra XL 6 S kräver en skåpsbredd på minst 600.0 mm för att kunna installeras utan problem och ge dig den bästa tillgängliga arbetsyta.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Metra XL 6 S Champagne en stilren och funktionell lösning för ditt kök. Med högkvalitativt Silgranit-material och generösa dimensioner ger den enkelhet och elegans till din vardagliga diskning och matlagning.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra XL 6 S (515138)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: