• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco legra 6s kompakt vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 521305

4 603,00 kr

Spara 15%

3 912,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Legra 6 S Compact (521305)

Kompakt och stilren diskbänk

Blanco Legra 6 S Compact är en elegant och kompakt diskbänk som passar perfekt för mindre kök och utrymmen. Med sin rektangulära form och stilrena design blir den ett vackert tillskott till vilket kök som helst.

Tillverkad av högkvalitativt Silgranit

Diskbänken är tillverkad av det högkvalitativa materialet Silgranit, som ger den både en stilfull look och en hållbar konstruktion. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör att diskbänken behåller sin eleganta utseende under lång tid.

Flexibilitet vid installationen

Blanco Legra 6 S Compact diskbänk är enkel att installera och kan monteras genom infällnad. Den är också vändbar, vilket ger dig flexibilitet vid placeringen av din blandare och andra tillbehör.

En ho, men med extra funktionalitet

Trots sin kompakta storlek har Blanco Legra 6 S Compact diskbänk en ho och en halv. Detta gör det enkelt att utföra olika köksuppgifter samtidigt, som att diska och skölja av grönsaker samtidigt.

Integrerat hål för blandare

Diskbänken har även ett integrerat hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att installera en bekväm och funktionell kran för dina köksbehov. Med detta integrerade hål behåller du en elegant och enhetlig design i din köksmiljö.

Passar i köksskåp med bredd 600 mm

Blanco Legra 6 S Compact diskbänk är utformad för att passa perfekt i köksskåp med en bredd på minst 600 mm. Detta gör det enkelt att integrera den i ditt befintliga kök och ge det en uppgraderad och stilfull touch.Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Legra 6 S Compact (521305) en kompakt och stilren diskbänk med en ho och en halv, tillverkad av högkvalitativt Silgranit. Den är enkel att installera och har ett integrerat hål för blandare. Med sin flexibilitet och elegans är den det perfekta valet för ditt mindre kök eller utrymme.
Produkt
Modellnamn
Blanco Legra 6 S Compact (521305)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: