• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 45-f silgranit puradur antracit, automatisk propp.

PRODUKTKOD: 517166

5 156,00 kr

Spara 15%

4 382,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 455.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Dalago 45-F Silgranit Puradur Antracit, Automatisk Propp

Blanco Dalago 45-F är en elegant diskho som är tillverkad av hållbart och högkvalitativt silgranitmaterial. Dess antracitfärg ger en stilren och modern touch till ditt kök. Med en automatisk proppfunktion är den både praktisk och bekväm att använda.

Egenskaper:

Färg: Grå

Blanco Dalago 45-F kommer i en stilfull grå antracitfärg som passar perfekt in i alla moderna kök.

Material: Silgranit

Diskhon är tillverkad av silgranitmaterial, vilket är känt för sin höga tålighet och motståndskraft mot fläckar och repor. Silgranit är också lätt att rengöra och behåller sin skönhet under lång tid.

Typ: Diskhoar

Blanco Dalago 45-F är en diskho med en rymlig huvudho. Denna typ av diskhoar är perfekta för att hantera stora mängder disk och gör det enkelt att diska även stora kastruller och grytor.

Montering: Planlimning, Underlimning

Blanco Dalago 45-F kan monteras antingen genom planlimning eller underlimning, vilket ger en sömlös och stilren look till ditt kök.

Antal hoar: 1

Diskhon har en stor huvudho, vilket gör det enkelt att diska och skölja av disken.

Låddjup: 190.0 mm

Med en låddjup på 190.0 mm erbjuder Blanco Dalago 45-F gott om plats för att tvätta och förvara disken.

Märke: Blanco

Blanco är känt för sina högkvalitativa köksprodukter och deras diskhon Blanco Dalago 45-F är inget undantag. Med över 90 års erfarenhet inom branschen kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt med högsta kvalitet.

Modellnamn: Blanco Dalago 45-F (517166)

Blanco Dalago 45-F är en del av Blancos Dalago-serie och har modellnumret 517166. Med dess stilrena design och praktiska funktioner är detta en diskho som kommer att höja både funktionaliteten och utseendet på ditt kök.

Form: Fyrkantig

Blanco Dalago 45-F har en fyrkantig form, vilket ger en modern och stilren look till diskhon och passar perfekt in i alla köksstilar.

Hål för blandare: Ja

Blanco Dalago 45-F har ett förborrat hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare och skapa en komplett och funktionell diskplats.

Antal hål för blandare: 1

Diskhon har ett förborrat hål för en blandare, vilket är standard för de flesta köksdiskar. Detta gör det enkelt att installera din valda blandare och anpassa diskplatsen efter dina behov.

Vändbar: Nej

Blanco Dalago 45-F är inte vändbar, vilket betyder att den har en fast riktning. Detta kan påverka placeringen och monteringen av diskhon, så se till att välja rätt riktning när du installerar den.

Skåpsbredd (min): 450.0 mm

Blanco Dalago 45-F kräver en minimiskåpsbredd på 450.0 mm för montering. Detta är viktigt att beakta när du planerar kökslayouten och väljer rätt skåp för att rymma diskhon på ett optimalt sätt.

Lägg till elegans och funktionalitet i ditt kök med Blanco Dalago 45-F Silgranit Puradur Antracit, Automatisk Propp. Denna diskho kommer att bli en perfekt komplettering till din köksinredning och hjälper dig att hantera disken med stil och bekvämlighet.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 45 F (517166)
Märke
Blanco
Mått
Längd
455.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: