• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - mira - diskbänk lft34

PRODUKTKOD: LFT34

2 565,00 kr

Spara 15%

2 180,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Smeg - mira - diskbänk lft34

Funktioner

Smeg - mira - diskbänk lft34 är en högkvalitativ diskbänk som erbjuder en rad funktioner för enkel användning och hållbarhet. Här är några av dess främsta egenskaper:

Rostfri

Denna diskbänk är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en elegant och tidlös design samtidigt som den är korrosionsbeständig och lätt att rengöra. Den rostfria ytan håller sig blank och fräsch även efter många års användning.

Material

Smeg - mira - diskbänk lft34 är tillverkad av högkvalitativt stål för att garantera en lång livslängd och hållbarhet. Den är designad för att klara av de påfrestningar och påverkningar som kommer med daglig användning.

Tillgängliga färger

Denna diskbänk finns i flera färger för att passa perfekt in i din köksinredning. Du kan välja mellan krom, blank och rostfri, vilket ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och stilren look i ditt kök.

Förborrat hål för blandare

Smeg - mira - diskbänk lft34 har ett förborrat hål för enkelt montering av en blandare. Detta sparar tid och gör installationen smidigare. Du kan enkelt anpassa diskbänken efter dina behov och önskemål genom att välja en blandare som passar din stil och preferenser.

Sammanfattningsvis är Smeg - mira - diskbänk lft34 en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Med sin rostfria yta, robusta material och möjlighet att välja färg, kommer denna diskbänk att ge dig långvarig användning och en stilren estetik.

Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: