• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s-f silgranit puradur vit vänster, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523836

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 848.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur

Enkelhet och elegans i ett

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar enkelhet och elegans. Den är tillverkad i hållbart silgranitmaterial för att garantera långvarig användning och en stilren look.

Automatisk stoppare för bekväm diskning

En av de utmärkande funktionerna hos denna diskbänk är den automatiska stopparen. Den ser till att diskvattnet inte rinner ut ur hoen och ger dig möjlighet att enkelt samla upp och tömma vatten direkt i diskbänken. Detta sparar tid och gör diskningen mer effektiv och bekväm.

INFINO-system för perfekt dränering

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur är utrustad med den innovativa INFINO-dräneringsteknologin. Detta system säkerställer att vattnet snabbt och effektivt rinner av bänken. Resultatet är en torr och ren diskbänk utan några vattenpölar eller efterflöden.

Välj din favoritfärg och stil

Diskbänken finns i ett brett utbud av färger för att passa alla köksstilar och smaker. Välj mellan klassiskt vitt, elegant svart, snyggt silver eller rostfritt stål för att matcha din inredning perfekt. Andra färgalternativ som rosa, grön, grå, creme, blå, beige och röd erbjuds också för att ge dig ännu fler möjligheter att skapa det perfekta köket.

Enkel och smidig installation

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur är utformad för infällnad och kan enkelt installeras i ditt kök. Dess dimensioner är 848 mm i längd, 498 mm i djup och den passar perfekt in i ett skåp med en bredd på minst 450 mm.SlutordOm du letar efter en diskbänk som kombinerar stil, funktion och hållbarhet är Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur det perfekta valet. Med dess automatiska stoppare, INFINO-dräneringssystem och olika färgalternativ ger denna diskbänk dig den perfekta lösningen för ditt kök.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S-F Silgranit INFINO (523836)
Mått
Längd
848.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
498.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: