• Reducerat pris

Diskbänkar

White adon xl 6 s antracyt

PRODUKTKOD: 519617

4 334,00 kr

Spara 15%

3 683,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 980 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

White adon xl 6 s antracyt - Produktbeskrivning

Allmän information

White adon xl 6 s antracyt är en högkvalitativ köksbänk som är designad för att passa perfekt i din köksmiljö. Med sina imponerande funktioner och stilrena utseende kommer den att bli en fantastisk tillägg till ditt kök.

Design och material

Denna köksbänk är tillverkad av silgranit, en högkvalitativ granitkomposit som ger den en hållbar och elegant yta. Den finns i en vacker antracitfärg som kommer att komplettera din köksinredning på ett perfekt sätt.

Funktioner

White adon xl 6 s antracyt har en bredd på 980 mm, vilket ger dig gott om utrymme för att laga mat och utföra andra köksaktiviteter. Den har också en avrinningsyta, vilket gör det lätt att hantera spill och vattenavlopp.

Montering

Denna köksbänk kan monteras antingen nedfälld eller infälld, beroende på dina preferenser och köksdesign. Den är också förborrad för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade blandare utan extra ansträngning.

White adon xl 6 s antracyt är den perfekta köksbänken som kombinerar både stil och funktionalitet. Med sitt exklusiva material och smarta design kommer den att bli ett elegant och praktiskt tillägg till ditt kök.

Mått
Bredd
980 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: