• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur kaffe vänster, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523915

10 122,00 kr

Spara 15%

8 603,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S F Diskbänk

Blanco Zenar XL 6 S F diskbänk är en praktisk och stilren lösning för ditt kök. Den har en imponerande storlek med en längd på 987.5 mm och en djup på 497.5 mm vilket ger gott om utrymme för diskning och matskärning.

Stilren design

Med sin brun färg och rektangulära form ger Blanco Zenar XL 6 S F en elegant touch till ditt köksinredning. Den passar perfekt i moderna och stilfulla kök.

Högkvalitativt material

Blanco Zenar XL 6 S F är tillverkad av Silgranit, vilket är ett material som kombinerar hållbarhet och skönhet. Silgranit är känt för sin robusthet och tålighet mot repor, fläckar och värme, vilket gör det till en pålitlig och långvarig lösning för din diskbänk.

Funktionella detaljer

Blanco Zenar XL 6 S F har en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt och bekvämt att tömma diskvattnet. Dessutom har den en InFino avloppssystem, som ger dig en perfekt slät yta och en enklare rengöring. Diskbänken har även en bord i svart glas, vilket ger den en lyxig och modern touch.

Enkel installation

Blanco Zenar XL 6 S F levereras med enkel installationsinstruktioner och passar perfekt för ett 600.0 mm bänkskåp. Den är inte vändbar och har en ho, vilket gör den perfekt för ditt kök.

Med Blanco Zenar XL 6 S F får du en diskbänk av hög kvalitet med en stilren design och funktionella detaljer. Det är en perfekt lösning för att förbättra funktionaliteten och utseendet på ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523915)
Märke
Blanco
Mått
Djup
497.5 mm
Längd
987.5 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: