• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s keramisk puraplus magnolia glans vänster, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524154

7 062,00 kr

Spara 15%

6 002,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S - Snygg och praktiskt diskbänk för ditt kök

Blanco Zenar 45 S är en keramisk diskbänk som utstrålar både stil och funktionalitet. Med sin eleganta design i magnolia glans passar den perfekt i moderna kök. Den vänsterplacerade hinken ger dig gott om arbetsutrymme på höger sida.

Precis rätt mått

Den här diskbänken har en längd på 860 mm och en djup på 510 mm, vilket ger dig gott om plats för att hantera disken och förbereda mat. Med en hink och en låda har du tillräckligt med utrymme för att rymma även stora kastruller och stekpannor.

Hållbarhet och kvalitet

Blanco Zenar 45 S är tillverkad av högkvalitativ keramik, vilket ger den en hållbar och tålig yta. Den är också utrustad med den praktiska Puraplus-beläggningen, som förhindrar att smuts och fläckar fastnar. Detta gör att diskbänken är enkel att rengöra och behåller sin lyster över tid.

Praktiska funktioner

Den automatiska stopparen på Blanco Zenar 45 S gör att du kan tömma diskfatet utan att behöva använda propp eller sil. Detta sparar tid och gör diskningen mycket bekvämare. Diskbänken har också en Infino-vattenlosning, vilket ger en elegant och snygg look utan synliga överflödiga avloppsöppningar.

Sammanfattning

Blanco Zenar 45 S är en stilren och funktionell diskbänk som är perfekt för ditt moderna kök. Med sin keramiska konstruktion och Puraplus-beläggning är den både hållbar och enkel att rengöra. Med praktiska funktioner som automatisk stoppare och Infino-vattenlösning blir diskningen bekväm och elegant. Välj denna diskbänk för att ge ditt kök en touch av stil och funktionalitet.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (524154)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Material
Keramik
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hål för blandare
1
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: