• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco divon ii 45 s-if höger skål med automatisk propp

PRODUKTKOD: 519816

4 874,00 kr

Spara 15%

4 142,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blanco divon ii 45 s-if höger skål med automatisk propp

Design och funktion

Blanco divon ii 45 s-if höger skål är en stilren och praktisk avrinningsyta för ditt kök. Den är tillverkad av robust och rostfritt stål, vilket ger den både hållbarhet och en modern design. Med en bredd på 860 mm är den tillräckligt rymlig för att rymma allt från tallrikar och kastruller till diskställ och bestickshållare.

Material och färg

Blanco divon ii 45 s-if höger skål är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket gör den tålig och långvarig. Den finns i flera färger att välja mellan, inklusive krom/blank och rostfri/satin. Oavsett vilken färg du väljer kommer denna ho att passa perfekt in i ditt kök och ge det en modern touch.

Antal hoar och montering

Denna modell har en ho och är perfekt för dig som föredrar en enkel och smidig diskning. Storleken på hoen är optimerad för att passa de flesta kökssituationer. Blanco divon ii 45 s-if höger skål kan monteras både nedfälld och infälld beroende på dina preferenser och kökets utrymme.

Förborrat hål för blandare

En fördel med Blanco divon ii 45 s-if höger skål är att den har ett förborrat hål för blandare. Detta gör det enklare för dig att installera en blandare och skapar en snygg och enhetlig look i ditt kök. Du kan enkelt ansluta din befintliga blandare till hoen och få en komplett funktion.

Välj Blanco divon ii 45 s-if höger skål med automatisk propp för att få en praktisk och stilren diskho till ditt kök. Dess eleganta design, hållbara material och smidiga funktioner gör den till ett utmärkt val för alla kök.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: