• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 8 silgranit puradur muscat, auto stopper, infino, skenor

PRODUKTKOD: 525185

6 404,00 kr

Spara 15%

5 443,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktnamn: Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Muscat

Vi presenterar stolt Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Muscat. Denna diskho är både praktisk och elegant och passar perfekt för ditt kök. Med sitt unika utseende och högkvalitativa material kommer den att bli en perfekt komplettering till din köksinredning.

Funktioner: Automatisk stoppventil

Med den inbyggda automatiska stoppventilen behöver du inte längre oroa dig för att vattentanken ska svämma över. När vattennivån når en viss höjd stänger ventilen automatiskt av flödet för att förhindra översvämningar och oönskade vattenskador. Detta ger dig en extra trygghet och bekvämlighet i ditt kök.

Infino dräneringssystem

Med det innovativa Infino dräneringssystemet kan du enkelt och smidigt dränera vatten från diskhon. Detta gör det enkelt att rengöra disken och hålla din diskho ren och fräsch. Infino dräneringssystemet ger också en snygg och minimalistisk design med en diskret avrinning av vatten.

Skenor

Den här diskhon är utrustad med skenor som gör det enkelt att anpassa och organisera ditt diskutrymme. Skynken tillåter dig att placera dina redskap och tillbehör på ett snyggt och strukturerat sätt, vilket gör det enklare att hålla ordning på din disk och spara tid när du arbetar i köket.

Material och färg

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Muscat är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Den vackra muskatafärgen ger en varm och elegant känsla till din köksinredning.

Mått och montering

Denna diskho har en längd på 780 mm och en djup på 510 mm. Den är utformad för infällnadsmontage och kräver en minimibredd på 800 mm skåp för installation. Det är också kompatibelt med en blandare och har ett hål för detta ändamål. Diskhon är inte vändbar och levereras med en lådor med en djup på 220 mm för förvaring.

Med Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Muscat får du inte bara en praktisk och funktionell diskho för ditt kök, utan även en vacker och stilfull inredningsdetalj. Ge ditt kök en uppdatering och njut av förbättrad funktionalitet och estetik med denna imponerande diskho från Blanco.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Etagon 8 (525185)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad

16 Produkter från samma kategori: