• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 e pärlgrå utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 520588

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 830.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 830.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 9 E pärlgrå hörndiskbänk

Design och färg

Blanco Metra 9 E är en elegant och funktionell hörndiskbänk som kommer i en stilren pärlgrå färg. Dess utseende ger en modern touch till ditt kök och passar perfekt i olika inredningsstilar.

Material

Blanco Metra 9 E tillverkas av högkvalitativt och hållbart silgranit. Detta material är känt för sin tålighet och beständighet mot fläckar, repor och värme. Silgranit ger även diskbänken en mjuk och vacker yta som är enkel att rengöra och underhålla.

Funktioner

Blanco Metra 9 E har en stor diskho och en mindre halvhäll som gör det möjligt att separera olika arbetsmoment i köket. Detta ger dig flexibilitet vid matlagning och diskning och möjliggör effektiv användning av diskbänken.

Med en bredd på 830 mm och en djup på 830 mm passar Blanco Metra 9 E perfekt i hörndiskbänkar. Den är utformad för infällnad och underlimning, vilket ger dig olika installationsalternativ att välja mellan beroende på dina behov och önskemål.

Diskbänken är även utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda kran och ger dig möjlighet att anpassa diskbänken efter din personliga smak och stil.

Blanco Metra 9 E är tillverkad för att passa i ett skåp med en bredd på minst 900 mm och har en låddjup på 190 mm. Det ger dig gott om lagringsutrymme och plats för att hantera din disk och köksredskap smidigt och effektivt.

Med sitt pålitliga märke Blanco och den högkvalitativa modellen Blanco Metra 9 E, kan du vara säker på att du investerar i en produkt av hög kvalitet som kommer att hålla länge och vara en funktionell och visuellt tilltalande del av ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 9 E (520588)
Mått
Längd
830.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
830.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: