• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 180-if stal polerowana, infino

PRODUKTKOD: 522951

4 360,00 kr

Spara 15%

3 706,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 220.0 mm
  • Låddjup: 130.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Andano 180-IF - En diskho av hög kvalitet

Blanco Andano 180-IF är en elegant och mångsidig diskho som kommer att bli en perfekt tillskott i ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, ger denna diskho en sofistikerad och tidlös touch till ditt köksdesign.

Funktioner och specifikationer

En av de anmärkningsvärda funktionerna hos Blanco Andano 180-IF är dess djup, med en imponerande 440.0 mm. Detta ger gott om utrymme för att hantera även de största diskar och kastruller. Dessutom blir det enkelt att fylla höga kärl eller blanda större mängder ingredienser med lätthet.

Blanco Andano 180-IF har ett stilrent rektangulärt utseende som passar perfekt in i de flesta köksstilar. Den finns i flera färger, inklusive vitt, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grönt, grå/antracit, creme, blå, beige och rött. Detta ger dig möjlighet att välja den som bäst passar din personliga smak och interiör.

Denna diskho är utformad för att vara mycket mångsidig när det gäller installation. Den kan monteras både som en infällnadsho, planlimmas eller underlimmas i köksbänken. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa installationen efter dina behov och önskemål.

Blanco Andano 180-IF levereras med en avancerad poleringsteknik som ger den en snygg och blank finish. Detta gör inte bara diskhon till en fröjd för ögat, utan den är också mycket enkel att rengöra och hålla ren.

Enkel installation och användning

För att underlätta installationen har Blanco Andano 180-IF en standardstorlek på 220.0 mm i längd och kräver en minsta bredd på 300.0 mm i skåpet. Detta gör den kompatibel med de flesta standardköksinredningar.

Blanco Andano 180-IF levereras utan hål för blandare, vilket ger dig möjligheten att välja och installera den blandare som bäst passar ditt behov. Diskhon har heller inga förinstallerade hål för blandare, vilket ger dig flexibilitet att välja layout och design.

En annan fördel med Blanco Andano 180-IF är dess låddjup på 130.0 mm. Detta ger dig möjlighet att lagra disk- och tillbehör på ett organiserat sätt och hålla köksbänken fri från oönskad röra.

Sammanfattningsvis är Blanco Andano 180-IF en högkvalitativ diskho som kombinerar stil, funktionalitet och användarvänlighet. Med sin imponerande djup, stilrena design och enkel installation kommer denna diskho vara ett perfekt komplement till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Andano 180-IF (522951)
Mått
Låddjup
130.0 mm
Djup
440.0 mm
Längd
220.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
300.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: