• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco legra xl 6 s silgranit alumetalik reversibel

PRODUKTKOD: 523327

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Legra XL 6 S - En stilren diskbänk av hög kvalitet

Blanco Legra XL 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin stilrena design och högkvalitativa material blir den en perfekt kombination av form och funktion. Den är tillverkad av det slitstarka och tåliga materialet Silgranit som ger diskbänken en hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme.

Funktioner och specifikationer:

Färg:

Blanco Legra XL 6 S finns i en elegant grå färg som ger en modern touch till ditt kök. Den passar perfekt in i olika inredningsstilar och ger en snygg och stilren look i ditt kök.

Storlek:

Med sina 860 mm i längd och 500 mm i djup passar Blanco Legra XL 6 S perfekt för de flesta köksytor. Du får tillräckligt med plats för att enkelt utföra dina köksuppgifter.

Material:

Den här diskbänken är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket gör den tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Detta gör att den behåller sin skönhet och hållbarhet under lång tid.

Montering:

Blanco Legra XL 6 S är designad för infällnad, vilket gör den enkel att installera i ditt kök. Den kan anpassas till olika köksskåpsbredder med ett minimum av 600 mm.

Blandarhål:

Denna diskbänk har ett hål för en blandare, vilket gör det enkelt att anpassa den efter dina behov. Den har även ett extra hål för eventuell annan installation.

Vändbar:

En stor fördel med Blanco Legra XL 6 S är att den är vändbar. Det innebär att du kan välja vilken sida du vill ha diskhoen på, vilket ger dig flexibilitet vid installationen.

Låddjup:

Med ett låddjup på 190 mm erbjuder Blanco Legra XL 6 S gott om utrymme för att hantera disk och andra hushållsuppgifter utan att stänka vatten över diskbänken.

Med Blanco Legra XL 6 S får du inte bara en hållbar och funktionell diskbänk, utan även en design som kommer att förbättra utseendet i ditt kök. Välj kvalitet och stil med Blanco Legra XL 6 S - den perfekta diskbänken för ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Legra XL 6 S (523327)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: