• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s compact silgranit puradur alumetalik reversible, auto stopper.

PRODUKTKOD: 519574

3 758,00 kr

Spara 15%

3 194,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 45 S Compact Silgranit Puradur Alumetalik Reversible, Auto Stopper

Översikt

Blanco Metra 45 S Compact är en elegant och praktisk diskbänk i grå färg. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, erbjuder denna diskbänk enastående hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Den är utformad med en rektangulär form och har en ensamho, perfekt för alla typer av kök. Med möjligheten att monteras som infälld eller underlimmad ger den dig flexibilitet när det gäller att anpassa din köksdesign.

Funktioner

- Rektangulär form: Blanco Metra 45 S Compact har en elegant och modern rektangulär form som passar perfekt in i de flesta köksdesigner.- Ensamho: Med en ensamho ger denna diskbänk optimal utrymme för tvätt och sköljning av dina tallrikar och kastruller.- Silgranitmaterial: Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme.- Grå färg: Den eleganta grå färgen ger en modern touch till ditt kök och matchar enkelt med olika inredningsstilar.- Auto Stopper: Blanco Metra 45 S Compact levereras med en auto stopper-funktion, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten utan att behöva hålla vredet nere hela tiden.- Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha tvätt- och avrinningsområdet på, beroende på dina preferenser.

Installation

Blanco Metra 45 S Compact kan enkelt monteras som infälld eller underlimmad. Detta ger dig möjlighet att anpassa installationen till din köksdesign och dina behov. Diskbänken är också försedd med ett hål för en blandare, vilket gör det enkelt att installera den vattenkran du föredrar.

Specifikationer

- Färg: Grå - Material: Silgranit - Typ: Diskbänkar - Längd: 680.0 mm - Djup: 500.0 mm - Höjd: 190.0 mm - Antal hoar: 1 - Montering: Infällnad, Underlimning - Antal hål för blandare: 1 - Vändbar: Ja - Skåpsbredd (min): 450.0 mmMed Blanco Metra 45 S Compact får du en robust och stilren diskbänk som kommer att vara en praktisk och snygg tillskott till ditt kök. Dess högkvalitativa material och smarta funktioner gör den till en pålitlig och användbar produkt för dina dagliga köksaktiviteter.
Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S Compact (519574)
Märke
Blanco
Mått
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: