• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 45-f silgranit puradur svart auto stopper.

PRODUKTKOD: 525870

5 156,00 kr

Spara 15%

4 382,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 455.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 45-F Silgranit Puradur Svart Auto Stopp

Blanco Dalago 45-F är en elegant diskho i svart silgranitmaterial. Med sin rektangulära form och stilrena design passar den perfekt för moderna kök. Diskhon har en imponerande djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska även de största kastrullerna och grytorna. Dessutom har den en bekväm bredd på 455 mm och en låddjup på 190 mm.

Det robusta silgranitmaterialet ger Dalago 45-F en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot repor och fläckar. Det är även värmebeständigt och kan hantera höga temperaturer. Diskhon är monterbar både genom planlimning och underlimning, vilket ger flexibilitet när det gäller installationen.

Diskhon har ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare för att underlätta disken och matlagningen. Den har även en praktisk auto stopper-funktion, vilket innebär att den automatiskt stänger av vattenflödet när diskhon är full.

Blanco Dalago 45-F är kompatibel med köksskåp med en bredd på minst 450 mm, vilket gör den idealisk för de flesta standardköksmöbler. Den levereras med en komplett installationsguide och alla nödvändiga fästelement för en enkel och smidig installation.

Med sin kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet är Blanco Dalago 45-F Silgranit Puradur diskhon det perfekta valet för ditt modernt kök. Ge ditt köksarbete en ny dimension med denna eleganta och praktiska diskho.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 45 F (517166B)
Mått
Längd
455.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: