• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco typ 8 s stal matowa

PRODUKTKOD: 511925

2 807,00 kr

Spara 15%

2 385,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1210 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco typ 8 s stål matowa - Rostfri avrinningsyta och högkvalitativt stål

Blanco typ 8 s stål matowa är en elegant och praktisk diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Den har en bredd på 1210 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera disken med lätthet.

Rostfri avrinningsyta

Denna diskbänk har en rostfri avrinningsyta, vilket gör den både funktionell och underhållsvänlig. Du kan enkelt hålla ytan ren och befriad från smuts och bakterier.

Högkvalitativt stål

Blanco typ 8 s är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger en robust och hållbar konstruktion. Den kommer att förbli i perfekt skick under lång tid och tål daglig användning utan problem.

Tillgängliga färger och antal hoar

Diskbänken finns i två färgalternativ: krom/blank/rostfri och matt/borstad. Du kan välja den som passar bäst med din köksinredning och personliga stil. Den har också två vaskar, vilket ger dig extra funktionalitet och flexibilitet vid diskning och matlagning.

Monteringsalternativ och förborrat hål för blandare

Du kan välja mellan att montera diskbänken nedfälld/infälld eller underlimmad/undermonterad, beroende på dina behov och preferenser. Den är också utrustad med ett förborrat hål för blandaren, vilket gör installationen av en blandare enkel och smidig.

Med Blanco typ 8 s stål matowa får du både funktion och stil i ditt kök. Den är ett pålitligt och praktiskt val för alla köksaktiviteter och kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök.

Mått
Bredd
1210 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld, Underlimmad/Undermonterad

16 Produkter från samma kategori: