• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 s silgranit puradur antracit vändbar, infino

PRODUKTKOD: 524980

6 223,00 kr

Spara 15%

5 289,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Antracit Vändbar, Infino

Alla funktioner i en elegant diskbänk

Introducerar Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Antracit Vändbar, Infino - den perfekta lösningen för ditt kök. Med sin sofistikerade design och högkvalitativa material kommer denna diskbänk att ge en touch av elegans till ditt köksinteriör.

Stilfull design och slitstarkt material

Denna diskbänk är tillverkad av Silgranit Puradur, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Den antracitfärgade ytan ger diskbänken en modern och stilfull look, som passar perfekt till alla typer av köksinredning.

Vändbar och bekväm att använda

Blanco Lexa 8 S är vändbar, vilket innebär att du kan välja om du vill ha avrinningsytan till höger eller vänster. Detta gör att diskbänken kan anpassas efter dina personliga preferenser och kökslayout. Oavsett vilket sätt du väljer kommer du att ha en smidig och bekväm arbetsyta för matlagning och diskning.

Lätt att montera och installera

Den här diskbänken kan monteras både genom infällning och underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller installation. Den passar perfekt för skåp med en bredd på minst 800 mm. Med sina generösa mått, inklusive en längd på 1160 mm och en djup på 500 mm, ger den tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk.

Praktiska detaljer

Blanco Lexa 8 S är utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda din favoritblandare. Diskbänken har också två hoar, vilket ger dig möjlighet att enkelt separera disk och sköljning. Med en låddjup på 190 mm får du också gott om utrymme för att förvara och organisera dina köksredskap.

Med Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Antracit Vändbar, Infino får du en diskbänk som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet. Ge ditt kök en uppgradering med denna eleganta och praktiska lösning.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 S (518864)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: