• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 s silgranit puradur alumetalik lewa

PRODUKTKOD: 519656

7 648,00 kr

Spara 15%

6 500,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Introduktion till Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Alumetalik Lewa

Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Alumetalik Lewa är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med en längd på 1160 mm och ett djup på 500 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera disken enkelt och effektivt. Diskbänken har en rektangulär form som ger en modern och stilren look till ditt kök.

Material

Blanco Naya 8 S tillverkas av högkvalitativt silgranitmaterial. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värmeförlust. Det ger diskbänken en snygg och slät yta som är enkel att rengöra och underhålla. Silgranit är också tystare än traditionellt rostfritt stål, vilket ger en mer behaglig diskupplevelse.

Funktioner

Denna diskbänk har en och en halv ho, vilket ger dig flexibilitet i hur du använder utrymmet. Det finns även ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera både enkla och dubbla kranar efter behov. Diskbänken har också ett låddjup på 200 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera större disk.

Kompatibilitet och installation

Blanco Naya 8 S är konstruerad för att passa på en skåpsbredd på minst 800 mm. Det är viktigt att följa installationsanvisningarna noggrant för att säkerställa korrekt montering. Diskbänken är inte vändbar och kan inte installeras på båda sidor.

Med sin stilrena design och hållbara material är Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Alumetalik Lewa det perfekta valet för att uppgradera ditt kök. Det kommer definitivt att bli en praktisk och elegant tillägg till din köksinredning.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Naya 8 S (519656)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: