• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 8 s antracit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515605

6 911,00 kr

Spara 15%

5 874,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zia 8 S - En sofistikerad och funktionell diskbänk

Blanco Zia 8 S är en elegant och praktisk diskbänk som är perfekt för att uppgradera ditt kök. Med sitt stilrena utseende och högkvalitativa material är denna diskbänk ett utmärkt val för moderna hem. Med en antracitfärgad yta ger den en sofistikerad touch till ditt kök.

Högkvalitativt material - Silgranit för ultimat hållbarhet

Denna diskbänk är tillverkad av Silgranit, ett material som kännetecknas av sin utmärkta hållbarhet och tålighet. Silgranit är en komposit i sten och akryl, vilket ger diskbänken en robust och långvarig konstruktion. Det är också motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme, vilket gör det perfekt för daglig användning.

Rektangulär form och vändbar design

Blanco Zia 8 S har en rektangulär form som gör att den passar perfekt in i de flesta köksinredningar. Den vändbara designen innebär att du kan installera diskbänken på antingen höger eller vänster sida, vilket ger dig flexibilitet och anpassningsmöjligheter.

Perfekt storlek för ditt behov

Med en längd på 1160 mm och en bredd på 500 mm är Blanco Zia 8 S perfekt för att rymma dina köksredskap och diskgods. Dess låddjup på 190 mm ger tillräckligt med utrymme för att hantera även större pannor och kastruller.

Inga hål för blandare - för ren minimalism

Blanco Zia 8 S kommer utan hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och installera den blandare som passar bäst för dig. Detta ger en ren och minimalistisk look som kan anpassas efter din personliga stil och preferenser.

Enkel installation och underhåll

Blanco Zia 8 S är utformad för enkel installation och användning. Den levereras med allt du behöver för att snabbt få den på plats. Dess Silgranit-yta är också enkel att rengöra och kräver minimalt underhåll, vilket gör det till en praktisk och hållbar val för ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco Zia 8 S en stilren och funktionell diskbänk som kombinerar högkvalitativt material med en elegant design. Med sin anpassningsbara layout och praktiska funktioner är den perfekt för att skapa en modern och välkomnande atmosfär i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 8 S (515605)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: