Gashällar

    Smeg S64SAV2 Selezione 60 cm

    PRODUKTKOD: S64SAV2

    6 120,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Färg: Creme
    • Hälltyp: Gas
    • Reglage: Vred

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg S64SAV2 Selezione 60 cm - Gas Häll

    En elegant och praktisk häll i klassisk creme

    Smeg S64SAV2 Selezione 60 cm är en vacker och funktionell gas häll, perfekt för dig som vill ha en stilfull och pålitlig kokplatta i ditt kök. Med sin retroinspirerade creme färg ger den en touch av klass och elegans till varje köksinredning. Hällen är tillverkad av högkvalitativa material och har en robust konstruktion som gör den hållbar och långvarig.

    Fyra kokzoner för mångsidig matlagning

    Med sina fyra kokzoner erbjuder Smeg S64SAV2 Selezione 60 cm gott om plats för att tillaga olika rätter samtidigt. Du kan enkelt justera värmen på varje zon separat med hjälp av de ergonomiska vreden. Detta ger dig full kontroll över tillagningsprocessen och möjlighet att laga olika rätter samtidigt utan problem.

    Lättanvända vred för enkel styrning

    S64SAV2 Selezione 60 cm har intuitiva och lättanvända vred för att justera värmen på varje zon. Vreden är placerade framför varje kokzon för enkel åtkomst och kontroll. Du kan enkelt justera värmen från låg till hög temperatur och allt däremellan för att uppnå perfekt tillagning varje gång.

    En standardbredd på 60 cm

    Designad med en standardbredd på 60 cm, Smeg S64SAV2 Selezione 60 cm passar perfekt in i de flesta köksinredningar. Dess kompakta storlek gör den idealisk för kök med begränsat utrymme utan att kompromissa med funktionalitet. Du kan enkelt installera den i ditt nuvarande kök eller planera din köksdesign runt den.

    Sammanfattning

    Smeg S64SAV2 Selezione 60 cm är en elegant och praktisk gas häll i klassisk creme. Med sina fyra kokzoner och lättanvända vred får du full kontroll över matlagningsprocessen. Den passar perfekt in i de flesta köksinredningar och kommer definitivt att bli en stående funktion och tillgång i ditt kök.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Design
    Färg
    Creme
    Specifikationer
    Reglage
    Vred
    Antal kokzoner
    4 st
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: