Gashällar

    Franke Crystal Black FHCR 1204 3G TC HE BK C Svart glas

    PRODUKTKOD: 106.0374.292

    13 655,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Bredd: 1180 mm
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Anslutningseffekt: 9050 W
    • Hälltyp: Gas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Franke Crystal Black FHCR 1204 3G TC HE BK C Svart glas

    Den här eleganta spishällen från Franke, modell Crystal Black FHCR 1204 3G TC HE BK C, är tillverkad av svart glas och kommer bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin breda design på 1180 mm erbjuder den gott om plats för matlagning och ger en lyxig touch till ditt köksinredning.

    Spishällen har en anslutningseffekt på 9050 W, vilket ger en hög prestanda och snabb uppvärmning av maten. Du kan enkelt justera värmen på de fyra kokzonerna med hjälp av de bekväma vreden. Hällen är dessutom utrustad med en gasanslutning, vilket ger dig en kraftfull och jämn värme vid matlagning.

    Med sina fyra kokzoner får du tillräckligt med utrymme för att tillaga flera rätter samtidigt. Oavsett om du vill koka, steka eller sjuda, kan du enkelt anpassa värmen till dina behov. De praktiska och intuitiva vreden gör det enkelt att justera värmen med precision.

    Designen är utformad för att passa in i standardiserade köksmått, med en bredd på 120 cm. Det gör att den enkelt kan integreras i köksinredningen och ger en snygg och enhetlig look. Den svarta glasytan ger också en modern och stilren känsla till ditt kök.

    Slutligen, Franke Crystal Black FHCR 1204 3G TC HE BK C är det perfekta valet för dig som söker en elegant och högpresterande spishäll. Med sina praktiska funktioner och stilrena design kommer den definitivt att bli en favorit i ditt kök.

    Mått
    Bredd
    1180 mm
    Breddstandard
    120 cm
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4 st
    Hälltyp
    Gas
    Reglage
    Vred
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    9050 W

    16 Produkter från samma kategori: