Gashällar

    Smeg SR964PGH Victoria 60 cm

    PRODUKTKOD: SR964PGH

    9 081,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Bredd: 59.5 cm
    • Höjd: 3.0 cm
    • Djup: 50.0 cm
    • Antal kokzoner: 4

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    Smeg SR964PGH Victoria 60 cm är en elegant inbyggnadshäll som kommer i två färgalternativ: beige och vit. Med sina 59,5 cm breda yta är det en perfekt passform för en standard köksbänk. Hällen är 50,0 cm djup och har en höjd på endast 3,0 cm, vilket ger den en smidig och platsbesparande design.

    Funktioner

    Denna Smeg-häll har fyra separata kokzoner, vilket ger dig gott om utrymme för att laga din mat. Med en breddstandard på 60 cm passar den perfekt in i de flesta kök. Varje kokzon kan enkelt kontrolleras individuellt för olika temperaturinställningar och tidsinställningar.

    Design

    Smeg SR964PGH Victoria 60 cm har en stilren och retroinspirerad design som ger ditt kök en elegant touch. Hällens färgval av beige eller vit gör den lätt att matcha med ditt kökets inredningsstil. Styrningen placeras fram på hällen för enkel åtkomst och användning.

    Användarvänlighet

    Med sin intuitiva styrning och tydliga märken kan du enkelt ställa in och justera temperaturen på varje kokzon. Hällens design gör den också lätt att rengöra och underhålla. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och lång livslängd.

    Slutsats

    Smeg SR964PGH Victoria 60 cm är en praktisk och stilfull inbyggnadshäll med fyra separata kokzoner. Dess kompakta design och användarvänliga inställningar gör den till ett perfekt val för ditt kök. Med möjlighet att välja mellan beige eller vit färg kan du anpassa hällen efter din köksinredning. Ge ditt kök en touch av elegans med denna Smeg-häll.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg SR964PGH
    Märke
    Smeg
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Mått
    Djup
    50.0 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd
    3.0 cm
    Design
    Färg
    Beige, Vit
    Specifikationer
    Placering styrning
    Fram
    Antal kokzoner
    4
    Inbyggnadshällar
    Gashäll

    16 Produkter från samma kategori: