Gashällar

    Franke Crystal Black FHCR 755 4G TC HE BK C Svart glas

    PRODUKTKOD: 106.0374.283

    11 483,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 5 st
    • Funktioner: Wokbrännare
    • Hälltyp: Gas
    • Reglage: Vred

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Franke Crystal Black FHCR 755 4G TC HE BK C Svart glas

    Upplev lyxen och elegansen i ett modernt kök med Franke Crystal Black FHCR 755 4G TC HE BK C hällen. Med sina imponerande funktioner och stilrena design kommer denna häll att bli en fantastiskt tillskott till ditt kök.

    Wokbrännare

    Med den inbyggda wokbrännaren kan du tillaga fantastiska asiatiska rätter med perfektion. Wokbrännaren ger dig möjligheten att uppnå höga temperaturer snabbt, vilket är idealiskt för att fräsa grönsaker eller steka kött på rätt sätt.

    Antal kokzoner

    Franke Crystal Black FHCR 755 4G TC HE BK C är utrustad med hela 5 olika kokzoner, vilket ger dig möjlighet att laga flera rätter samtidigt. Du kan steka, koka och simra samtidigt utan att behöva begränsa dina matlagningsmöjligheter.

    Hälltyp

    Denna häll är av typen gas, vilket ger dig en unik känsla av kontroll över värmen. Gasbrännarna gör det enkelt att justera temperaturen enligt dina behov och ger snabb uppvärmning för snabba måltider.

    Reglage

    Reglagen på Franke Crystal Black FHCR 755 4G TC HE BK C är utformade som vred, vilket ger en enkel och intuitiv kontroll över varje kokzon. Du kan enkelt justera värmen med precision och få exakt den temperatur du önskar för dina rätter.

    Breddstandard

    Denna häll har en standardbredd på 75 cm, vilket gör den enkel att installera i de flesta köksinredningar. Du behöver inte oroa dig för att hitta en speciell plats för denna häll, den passar perfekt i de flesta kök.

    Med Franke Crystal Black FHCR 755 4G TC HE BK C får du en elegant och funktionell häll som kommer att ta ditt köksupplevelse till en ny nivå. Det är en perfekt kombination av stil och prestanda som kommer att imponera på både dig och dina gäster.

    Mått
    Breddstandard
    75 cm
    Specifikationer
    Reglage
    Vred
    Funktioner
    Wokbrännare
    Antal kokzoner
    5 st
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: