Gashällar

    TEKA GZC 75330 XBN Vit 70 cm gasspishäll

    PRODUKTKOD: GZC 75330 XBN

    7 436,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 5 st
    • Hälltyp: Gas
    • Breddstandard: 60 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA GZC 75330 XBN Vit 70 cm gasspishäll

    Antal kokzoner: 5 st

    Hälltyp: Gas

    Breddstandard: 60 cm

    Denna TEKA GZC 75330 XBN gasspishäll är perfekt för dig som älskar att laga mat och vill ha många kokzoner att arbeta med. Med sina 5 kokzoner kan du enkelt laga flera rätter samtidigt, vilket sparar tid och energi.

    Den gasdrivna hälltypen ger dig en snabb och jämn uppvärmning, vilket gör det lätt att styra och justera temperaturen på dina maträtter. Du kan enkelt byta mellan olika styrkor och anpassa värmen efter dina behov.

    Med den breddstandard som denna spishäll erbjuder, passar den perfekt in i ditt kök. Du behöver inte oroa dig för att den tar upp för mycket plats, samtidigt som den ger dig tillräckligt med utrymme för att laga mat.

    TEKA GZC 75330 XBN gasspishäll är elegant och stilren i sin vita färg, vilket gör den till en perfekt komplettering till ditt köksinredning. Den passar in i olika stilar och ger dig en modern och tidlös look.

    Sammanfattningsvis är TEKA GZC 75330 XBN gasspishäll en pålitlig och stilren val för dig som älskar att laga mat. Med sina 5 kokzoner, gasdrift och breddstandard på 60 cm kan du enkelt laga flera rätter samtidigt och få en snabb och jämn uppvärmning. Investera i denna spishäll och få en effektiv och elegant köksapparat.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas
    Antal kokzoner
    5 st

    16 Produkter från samma kategori: