Gashällar

    AEG HGB64301UM - Gratis leverans

    PRODUKTKOD: HGB64301UM

    5 298,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Wokbrännare
    • Hälltyp: Gas
    • Breddstandard: 60 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    AEG HGB64301UM - Gratis leverans

    Den här AEG HGB64301UM gasplattan är en elegant och funktionell tillskott till ditt kök. Med sin rostfria stål- och kromdesign passar den perfekt in i alla moderna köksinredningar och ger en sofistikerad touch till ditt köksutrymme.

    Funktioner

    En av de bästa funktionerna i AEG HGB64301UM är dess wokbrännare. Med denna brännare kan du laga läckra och autentiska wokrätter med perfekt värmefördelning och kontroll. Wokbrännaren ger en högre effekt än de vanliga brännarna och låter dig snabbt steka dina favorit-ingredienser på hög värme.

    Den här gasplattan använder den beprövade gasmetoden för matlagning, vilket ger dig möjlighet att justera temperaturen snabbt och enkelt. Du kan enkelt öka eller minska värmen för att uppnå perfekt matlagning. Gasplattan ger också en jämn värmefördelning över hela ytan, vilket ger tillagningen en jämn och fin resultat.

    Hälltyp och bredd

    AEG HGB64301UM är en gasplatta, vilket ger dig en autentisk och professionell matlagningserfarenhet. Gasplattan är också utrustad med olika typer av brännare för olika behov, inklusive den kraftfulla wokbrännaren.

    Den här gasplattan har en standardbredd på 60 cm, vilket gör den lämplig för de flesta köksytor. Dess kompakta design gör den enkel att installera och ger dig tillräckligt med utrymme för att laga flera rätter samtidigt.

    Ge ditt kök en uppdatering med denna eleganta och funktionella AEG HGB64301UM gasplatta. Ta din matlagning till en ny nivå med den kraftfulla wokbrännaren och njut av en perfekt värmefördelning och kontroll över matlagningen. Beställ idag och få gratis leverans!

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas
    Funktioner
    Wokbrännare

    16 Produkter från samma kategori: