Gashällar

    TEKA JZC 96324 ABC Induktions- och gasspishäll 90 cm

    PRODUKTKOD: JZC 96324 ABC

    13 506,90 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Innovativ induktions- och gasspishäll - TEKA JZC 96324 ABC

    Vårt senaste tillskott till TEKA-kollektionen är den avancerade JZC 96324 ABC induktions- och gasspishällen. Denna 90 cm breda häll är utformad med fokus på både funktionalitet och stil och kommer att höja din matlagning till nya nivåer.

    Kombination av induktions- och gashäll

    TEKA JZC 96324 ABC erbjuder det bästa av två världar genom att kombinera en induktionshäll och en gashäll i ett och samma köksredskap. Du kan nu njuta av fördelarna med båda teknikerna samtidigt, vilket ger dig en mer flexibel matlagningsupplevelse.

    Induktionshällens fördelar

    Med TEKA JZC 96324 ABCs induktionshäll kan du laga mat på ett snabbt och effektivt sätt. Induktionshällen värmer upp dina kastruller och pannor direkt, vilket innebär att du kan komma igång med matlagningen på nolltid. Med den exakta temperaturkontrollen kan du också laga mat med precision och undvika överkokning eller bränning.

    Gashällens fördelar

    Gasspishällen på TEKA JZC 96324 ABC ger en klassisk matlagningsupplevelse. Med gashällen kan du enkelt kontrollera värmen genom att justera flamman. Du får omedelbar respons och kan snabbt ändra värmenivåerna, vilket ger dig maximal kontroll över matlagningen.

    Design och användarvänlighet

    TEKA JZC 96324 ABC har en modern och elegant design som kommer att komplettera din köksinredning. Den är enkel att använda med sina intuitiva kontroller och digitala display. Du kan snabbt och enkelt välja önskad värmenivå och ställa in timerfunktionen för att hålla koll på matlagningstiderna.

    Säkerhet och energieffektivitet

    TEKA JZC 96324 ABC är inte bara en praktisk och stilfull spishäll, den är också säker att använda. Hällen är utrustad med barnsäkra reglage och automatsäkerhetsfunktioner som förhindrar oavsiktlig användning. Dessutom är induktionshällen energieffektiv, vilket hjälper till att minska dina elkostnader och vara mer miljövänlig.

    Med TEKA JZC 96324 ABC induktions- och gasspishäll får du det bästa av båda världar i ett och samma köksredskap. Skapa läckra och professionella måltider med precision och stil. Upplev matlagningsglädjen på en helt ny nivå!

    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion

    16 Produkter från samma kategori: