Gashällar

    ELECTROLUX EGH6343ROR

    PRODUKTKOD: EGH6343ROR

    5 133,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Bredd: 595 mm
    • Djup: 510 mm
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Funktioner: Wokbrännare

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    ELECTROLUX EGH6343ROR

    Med den eleganta och funktionella ELECTROLUX EGH6343ROR gas-spisen blir matlagningen enkelt och effektivt. Denna spis erbjuder en rad fantastiska funktioner som gör matlagningen till en fröjd.

    Bekvämt kompakt design

    Spisen har en bredd på 595 mm och ett djup på 510 mm, vilket gör den till en idealisk passform i de flesta kök. Med sin kompakta design tar den inte upp för mycket plats samtidigt som den erbjuder tillräckligt med yta för att laga mat på.

    Effektiv wokbrännare

    ELECTROLUX EGH6343ROR har en imponerande wokbrännare som ger en anslutningseffekt på hela 9000 W. Detta innebär att du kan laga mat i en wokpanna med snabb och jämn värmefördelning för bästa resultat.

    Flera kokzoner

    Denna spis har fyra kokzoner, vilket ger dig möjlighet att laga flera rätter samtidigt. Du kan välja mellan olika effektlägen för att uppnå önskad temperatur och tillagningsresultat.

    Användarvänliga reglage

    Med ELECTROLUX EGH6343ROR får du enkel åtkomst till reglagen. De användarvänliga vreden gör det enkelt att justera och kontrollera värmen, vilket ger dig full kontroll över matlagningen.

    Snygg och praktisk

    Den ELECTROLUX EGH6343ROR är inte bara funktionell, den är också stilren och snygg. Den kommer med en stilfull design och en snygg yta, vilket gör den till en vacker och praktisk tillägg till ditt kök.

    Med ELECTROLUX EGH6343ROR får du en pålitlig och effektiv gas-spis med alla de funktioner som behövs för att laga mat på ett professionellt sätt. Ge ditt kök en uppgradering och laga mat i stil med denna fantastiska produkt.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    510 mm
    Bredd
    595 mm
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas
    Antal kokzoner
    4 st
    Reglage
    Vred
    Funktioner
    Wokbrännare
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    9000 W

    16 Produkter från samma kategori: