Gashällar

    AEG HKB64420NB

    PRODUKTKOD: HKB64420NB

    5 298,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Färg: Rostfritt Stål/krom
    • Funktioner: Wokbrännare
    • Hälltyp: Gas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    AEG HKB64420NB - Wokbrännare i rostfritt stål

    Med AEG HKB64420NB får du en stilren och kraftfull wokbrännare som kommer att lyfta ditt matlagningserfarenhet till nya höjder. Med sin eleganta design i rostfritt stål och krom kommer denna wokbrännare att bli en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.

    Kraftfulla kokzoner

    AEG HKB64420NB har fyra individuella kokzoner, vilket ger dig gott om utrymme att laga olika rätter samtidigt. Dessa kokzoner är utformade för att ge en jämn och snabb uppvärmning, vilket ger perfekt resultat varje gång. Tack vare wokbrännaren kan du laga mat på hög värme och snabbt få den karaktäristiska woksmaken.

    Enkel användning

    Med sitt intuitiva kontrollpanel är AEG HKB64420NB enkel att använda. Du kan enkelt justera temperaturen för varje kokzon med hjälp av de tydliga reglagen. Den inbyggda tändningen gör att du snabbt kan börja laga mat utan att behöva använda tändstickor eller tändare.

    Stilren och hållbar design

    AEG HKB64420NB är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och krom, vilket ger en robust och hållbar konstruktion. Den snygga och enkla designen gör att den lätt kan anpassas till olika köksstilar och blir en elegant detalj i ditt kök.

    Sammanfattningsvis erbjuder AEG HKB64420NB en kraftfull och stilren wokbrännare som gör det enkelt att laga välsmakande och autentiska wokrätter. Med sina fyra individuella kokzoner och snabb uppvärmning kan du njuta av perfekta resultat varje gång du lagar mat. Dess eleganta design och hållbara konstruktion gör den till ett utmärkt val för alla kök.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Funktioner
    Wokbrännare
    Antal kokzoner
    4 st
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: