Gashällar

    FRANKE FHTL 755 4G TC CO C Country koppar gasspis

    PRODUKTKOD: 106.0183.107

    8 917,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Bredd: 750 mm
    • Antal kokzoner: 5 st
    • Färg: Brun
    • Anslutningseffekt: 10800 W

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: FRANKE FHTL 755 4G TC CO C Country koppar gasspis

    Färg

    Den här FRANKE gasspisen kommer i en stilfull brun kopparfärg som ger en rustik och lantlig känsla till ditt kök. Färgen är tidlös och kommer att passa bra med olika köksinredningar.

    Bredd

    Med en bredd på 750 mm är denna gasspis rymlig och ger dig gott om plats att laga mat på. Du kommer kunna använda flera kokzoner samtidigt utan att det blir trångt.

    Anslutningseffekt

    FRANKE FHTL 755 4G TC CO C Country koppar gasspis har en anslutningseffekt på 10800 W. Detta innebär att spisen har tillräckligt med kraft för att snabbt värma upp dina kastruller och pannor så att matlagningen går smidigt och effektivt.

    Antal kokzoner

    Med sina 5 kokzoner ger denna gasspis dig flexibiliteten att laga flera rätter samtidigt. Du kan använda olika storlekar av kastruller och pannor och anpassa värmen efter dina behov för att uppnå bästa resultat.

    Hälltyp

    FRANKE FHTL 755 4G TC CO C Country koppar gasspis är utrustad med en gasdriven häll. Gas är ett populärt val för många kockar eftersom det ger en jämn och reglerbar värme. Med denna gasspis kommer du kunna laga mat med precision och kontroll.

    Reglage

    Reglagen på denna gasspis är enkla och intuitiva att använda. De är utformade som vred, vilket gör det enkelt att justera värmen på kokzonerna efter dina behov. Du kan enkelt kontrollera och anpassa temperaturen för varje kokzon individuellt.

    Breddstandard

    Denna FRANKE gasspis har en breddstandard på 70 cm, vilket innebär att den kan installeras i de flesta köksmiljöer utan problem. Du kan vara säker på att den kommer passa in smidigt och sömlöst med dina befintliga köksmöbler och inredning.

    Mått
    Breddstandard
    70 cm
    Bredd
    750 mm
    Design
    Färg
    Brun
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas
    Antal kokzoner
    5 st
    Reglage
    Vred
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    10800 W

    16 Produkter från samma kategori: