Gashällar

    TEKA GBC 75030 KBN Gashäll 70 cm

    PRODUKTKOD: GBC 75030 KBN

    5 133,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Hälltyp: Gas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    TEKA GBC 75030 KBN är en gashäll med en bredd på 70 cm. Denna gashäll är utformad för att göra matlagningen enklare och mer effektiv. Med sin moderna design och användarvänliga funktioner kommer den att bli en perfekt tillskott till ditt kök.

    Funktioner

    Den här gashällen är utrustad med flera innovativa funktioner för att göra matlagningen enklare och säkrare. Här är några av de viktigaste funktionerna:

    Flertal brännare

    TEKA GBC 75030 KBN har flera brännare av olika storlek, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att använda olika kastrullstorlekar.

    Elektronisk tändning

    Med den elektroniska tändningen kan du enkelt tända brännaren med ett enkelt knapptryck, vilket eliminerar behovet av tändstickor eller tändare.

    Flamoutskydd

    Om lågan på en av brännarna skulle slockna av någon anledning, har denna gashäll en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av gastillförseln för att förhindra eventuell gasläckage.

    Robust och lättskött yta

    Gashällens yta är tillverkad av slitstarkt och lättrengörande material, vilket gör den enkel att hålla ren och ser snygg ut i köket.

    Säkerhetsfunktioner

    TEKA GBC 75030 KBN är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, inklusive en inbyggd termostat som kontrollerar temperaturen och förhindrar överhettning.

    Sammanfattning

    TEKA GBC 75030 KBN är en högkvalitativ gashäll med en rad användbara funktioner. Med sin moderna design, enkla användning och säkerhetsfunktioner är den perfekt för alla som älskar att laga mat.

    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: