Gashällar

    TEKA JZC 64322 ABC Induktions- och gashäll 60 cm

    PRODUKTKOD: JZC 64322 ABC

    8 903,40 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning:

    TEKA JZC 64322 ABC är en elegant och praktisk induktions- och gashäll som passar perfekt för alla kök. Med en bredd på 60 cm, är denna häll perfekt för mindre och medelstora kök.

    Induktionshäll:

    TEKA JZC 64322 ABC är utrustad med en induktionshäll som erbjuder snabb och effektiv uppvärmning. Induktionsteknologin använder elektromagnetiska fält för att värma maten direkt i kastrullen. Detta gör att maten värms upp snabbt och effektivt, vilket sparar tid och energi. Induktionshällen har också en glaskeramisk yta som inte bara är enkel att rengöra, men även elegant att se på.

    Gashäll:

    TEKA JZC 64322 ABC har även en gashäll med fyra brännare. Gashällen ger dig möjlighet att kontrollera värmen exakt och ger dig möjlighet att laga mat på olika temperaturer samtidigt. Gashällen är utrustad med säkerhetsfunktioner som automatiskt stänger av gasen om lågan slocknar, vilket ger extra trygghet i köket.

    Design och användarvänlighet:

    TEKA JZC 64322 ABC har en stilren och modern design som kompletterar alla typer av kök. Den har användarvänliga kontroller som gör det enkelt att justera värmen och välja önskad funktion. Hällen har också gott om utrymme för att rymma stora kastruller och stekpannor.

    Sammanfattning:

    TEKA JZC 64322 ABC kombinerar det bästa av induktions- och gashällar i en enda enhet. Med snabb och effektiv uppvärmning, användarvänliga kontroller och en elegant design är denna häll perfekt för alla kök.
    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion

    16 Produkter från samma kategori: