Gashällar

    Electrolux KGG643753K - H2H, minutnik

    PRODUKTKOD: KGG643753K

    6 416,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Hälltyp: Gas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux KGG643753K - H2H, minutnik

    Electrolux KGG643753K - H2H, minutnik är en högkvalitativ gashäll som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Den är utrustad med flera praktiska funktioner som gör matlagningen till en trevlig upplevelse.

    H2H-teknologi

    En av de mest imponerande funktionerna på Electrolux KGG643753K är den innovativa H2H-teknologin. Detta system innebär att du kan reglera temperaturen i olika zoner på hällen. På så sätt kan du laga flera olika rätter samtidigt utan att smakerna blandas ihop.

    Minuttimer

    Med den inbyggda minuttimern kan du enkelt ställa in och övervaka matlagningstiden. Detta är särskilt användbart vid tillagning av tidskänsliga rätter eller när du behöver hålla koll på koktider för att undvika att maten bränns.

    Snygg design

    Electrolux KGG643753K har en stilren och modern design som passar in i de flesta kök. Den har ett elegant svart glasbeläggning på toppen och ergonomiska vridreglage. Denna gashäll blir en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.

    Lätt att rengöra

    Denna gashäll är utformad för att vara enkel att rengöra. Det glasytade ytan gör det enkelt att torka av eventuella spill eller fläckar. Dessutom är gashällen utrustad med löstagbara och diskmaskinssäkra pannstöd, vilket underlättar rengöringen ytterligare.

    Säkerhetsfunktioner

    För att garantera din säkerhet är Electrolux KGG643753K utrustad med flera viktiga säkerhetsfunktioner. Den har en automatisk gaslåsning som stänger av gasflödet om lågan skulle slockna. Dessutom har den en barnlåsfunktion för att förhindra oavsiktlig användning eller justering.

    Med Electrolux KGG643753K - H2H, minutnik får du en pålitlig och användarvänlig gashäll som kan göra matlagningen till en enkel och rolig upplevelse. Denna häll kombinerar innovativ teknik med snygg design och praktiska funktioner. Ge ditt kök en uppgradering med denna högkvalitativa gashäll från Electrolux.

    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: