Gashällar

    TEKA GZC 75330 XBN Stengrå gasspis 70 cm

    PRODUKTKOD: GZC 75330 XBN

    7 436,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 5 st
    • Hälltyp: Gas
    • Breddstandard: 70 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    TEKA GZC 75330 XBN Stengrå gasspis 70 cm

    Allmänt

    TEKA GZC 75330 XBN är en stengrå gasspis som är perfekt för dig som är ute efter en stilren och effektiv spis. Med en bredd på 70 cm är den idealisk för mindre kök eller för den som vill ha extra plats på hällen. Denna gasspis är inte bara snygg och praktisk, den erbjuder även en mängd olika funktioner som gör matlagningen både enklare och roligare.

    Kokzoner

    TEKA GZC 75330 XBN är utrustad med 5 kokzoner, vilket ger dig gott om plats för att laga flera rätter samtidigt. Kokzonerna är designade med högkvalitativa material som garanterar lång hållbarhet och effektivitet. Du kan enkelt justera intensiteten på värmen för varje kokzon individuellt för att uppnå perfekta resultat varje gång.

    Hälltyp

    Denna gasspis har en hälltyp som använder gas som energikälla. Gas ger en snabb och jämn uppvärmning och ger dig total kontroll över värmen. Med en gasbaserad häll är det enkelt att justera värmeintensiteten på ett precist sätt, vilket är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat i matlagningen.

    Breddstandard

    TEKA GZC 75330 XBN har en bredd på 70 cm, vilket gör den perfekt för mindre kök och lägenheter. Den smala designen gör att den kan passa i de flesta köksinredningar och ger dig ändå tillräckligt med utrymme för att laga mat på flera kokzoner samtidigt.

    Slutligen är denna TEKA gasspis utrustad med en mängd olika funktioner som gör matlagningen enkel och smidig. Den stengrå designen ger spisen en elegant och modern look som passar perfekt in i de flesta kök. TEKA GZC 75330 XBN är definitivt ett utmärkt val för dig som letar efter en pålitlig och effektiv gasspis med hög kvalitet och modern design.

    Mått
    Breddstandard
    70 cm
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas
    Antal kokzoner
    5 st

    16 Produkter från samma kategori: