Gashällar

    FRANKE Crystal Black FHCR 604 4G HE BK C Svart glas

    PRODUKTKOD: 106.0374.280

    8 917,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Funktioner: Wokbrännare
    • Hälltyp: Gas
    • Reglage: Vred

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    FRANKE Crystal Black FHCR 604 4G HE BK C Svart glas

    Denna eleganta spisplatta från FRANKE är den perfekta lösningen för dig som älskar att experimentera i köket. Med sina många funktioner och moderna design kommer den att bli en favorit i ditt hem.

    Funktioner

    Wokbrännare

    FRANKE Crystal Black FHCR 604 4G HE BK C är utrustad med en dedikerad wokbrännare, vilket gör det möjligt för dig att snabbt och effektivt koka dina favoriträtter i en wokpanna. Brännaren producerar högt värme och är perfekt för att steka och woka.

    Antal kokzoner

    Med sina fyra kokzoner kan du laga flera rätter samtidigt och spara tid i köket. Detta ger dig mer flexibilitet och möjlighet att prova nya recept och tekniker.

    Hälltyp

    FRANKE Crystal Black FHCR 604 4G HE BK C är en gasdriven spisplatta, vilket ger dig en snabb och exakt värmekontroll. Du kan justera värmen direkt på vreden och se till att dina maträtter blir perfekt tillagade.

    Reglage

    Med reglagen på FRANKE Crystal Black FHCR 604 4G HE BK C kan du enkelt ställa in och justera temperaturen på varje kokzon. Vreden är intuitiva och lätta att använda, vilket gör matlagningen till en enkel och smidig upplevelse.

    Breddstandard

    Spisplattan är 60 cm bred, vilket gör den kompatibel med de flesta köksbänkar och ger dig en perfekt passform för ditt kök. Dess stilrena utseende och svarta glas ger en modern touch till ditt köksinredning.

    Sammanfattningsvis är FRANKE Crystal Black FHCR 604 4G HE BK C en imponerande spisplatta med en mängd användbara funktioner. Den är perfekt för dig som vill laga mat på högsta nivå och samtidigt ha en stilren och modern design i ditt kök.

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Specifikationer
    Reglage
    Vred
    Funktioner
    Wokbrännare
    Antal kokzoner
    4 st
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: