Gashällar

    Gorenje GKTW642SYB Gasspis

    PRODUKTKOD: 737696

    5 791,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Hälltyp: Gas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    Den Gorenje GKTW642SYB är en imponerande gasspis med en rad användbara funktioner. Denna spis är både elegant och effektiv och kommer att ge dig en enkel och bekväm matlagningserfarenhet.

    Design

    Den Gorenje GKTW642SYB har en stilren och modern design som perfekt kompletterar köket. Den är tillverkad i högkvalitativt material och har en snygg svart yta som gör den till en visuell höjdpunkt i ditt kök.

    Gasspis med höga prestanda

    Med fyra brännare ger den Gorenje GKTW642SYB gasspis dig möjlighet att laga flera rätter samtidigt. De olika brännarna har olika effekt, vilket ger dig möjlighet att justera värmen efter behov. Brännarna är utrustade med en elektronisk tändning som gör det enkelt att tända dem med en knapptryckning.

    Säkerhet

    Gorenje GKTW642SYB är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner för att ge dig extra trygghet under matlagningen. Den har en barnsäkerhetsspärr som förhindrar att barn kan ändra inställningarna. Säkerhetsgasventilen stänger automatiskt av gastillförseln om lågan slocknar.

    Lätt att rengöra

    Den Gorenje GKTW642SYB gasspis har en keramisk emaljbeläggning som gör den enkel att rengöra. Du kan enkelt torka bort matrester och fläckar med en trasa eller svamp.

    Sammanfattningsvis är den Gorenje GKTW642SYB en imponerande gasspis med flera praktiska funktioner. Dess eleganta design, höga prestanda och enkla rengöring gör den till ett utmärkt val för alla kök.

    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: