Gashällar

    Smeg S64SN Selezione 60 cm

    PRODUKTKOD: S64SN

    6 120,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Bredd: 58.5 cm
    • Höjd: 3.0 cm
    • Djup: 50.0 cm
    • Antal kokzoner: 4

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    Smeg S64SN Selezione 60 cm - En stilfull och effektiv inbyggnadshäll

    Smeg S64SN Selezione är en elegant och effektiv inbyggnadshäll som kommer att ta din matlagning till en ny nivå. Med sin svarta färg och stilrena design passar den perfekt in i alla moderna kök. Med en bredd på 58,5 cm, en djup på 50,0 cm och en höjd på 3,0 cm tar denna häll minimalt med plats, vilket ger dig mer utrymme att arbeta.

    Funktioner:

    Smeg S64SN Selezione har 4 kokzoner, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att laga flera rätter samtidigt. Oavsett om du vill koka, steka, eller värma upp, kommer denna gashäll göra jobbet snabbt och effektivt. Med sina praktiska kontroller på sidan av hällen är det enkelt att justera temperaturen på varje kokzon separat.

    Energisnål och enkel att använda:

    Smeg S64SN Selezione är inte bara en kraftfull och effektiv häll, den är också energisnål. Den är energiklassad för att minska din energiförbrukning och spara pengar på din elräkning. Dessutom är denna häll enkel att använda med sin intuitiva touchkontroll och lysande display, som gör det enkelt att ställa in och övervaka temperaturen.

    Smeg - En pålitlig och innovativ tillverkare:

    Smeg är ett välkänt och pålitligt märke inom köksapparater. Deras produkter är kända för sin kvalitet, hållbarhet och innovativa design. Med Smeg S64SN Selezione kan du vara säker på att du har en pålitlig och robust inbyggnadshäll som kommer att hålla länge och ge dig en enastående matlagningsupplevelse varje gång.

    Ge ditt kök en uppgradering med Smeg S64SN Selezione 60 cm inbyggnadshäll och njut av det bästa av både stil och prestanda.

    Produkt
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Modellnamn
    Smeg S64SN
    Märke
    Smeg
    Mått
    Bredd
    58.5 cm
    Höjd
    3.0 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    50.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Placering styrning
    Sidan
    Antal kokzoner
    4
    Inbyggnadshällar
    Gashäll

    16 Produkter från samma kategori: