Gashällar

    TEKA GZC 32300 XBC 30 cm gasspishäll

    PRODUKTKOD: GZC 32300 XBC

    4 811,40 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Hälltyp: Gas
    • Breddstandard: 30 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Funktioner och fördelar

    TEKA GZC 32300 XBC är en 30 cm bred gasspishäll som erbjuder en rad olika funktioner och fördelar som gör matlagningen enklare och mer effektiv.

    Effektiv matlagning

    Den högkvalitativa gasspishällen från TEKA erbjuder snabb och effektiv uppvärmning. Med fyra brännare kan du laga flera rätter samtidigt och anpassa värmen efter behov. Detta gör att matlagningen går snabbt och smidigt.

    Robust och hållbar

    TEKA GZC 32300 XBC är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att vara robust och hållbar. Den tål daglig användning och är en pålitlig partner i köket.

    Enkel rengöring

    Med sin släta yta är TEKA GZC 32300 XBC enkel att rengöra. Du behöver bara torka av den med en trasa efter matlagningen och den är redo för nästa användning. Detta sparar tid och gör att du kan njuta av matlagningen utan att behöva oroa dig för städningen efteråt.

    Säker och pålitlig

    TEKA GZC 32300 XBC har en rad säkerhetsfunktioner som gör matlagningen trygg och säker. Den är utrustad med en flammaövervakningsteknik som automatiskt stänger av gasen om lågan skulle slockna. Det ger dig en extra trygghet i köket.

    Snygg och modern design

    TEKA GZC 32300 XBC har en stilren och modern design som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Den kommer i en elegant svart färg som passar in i de flesta köksinredningar.

    Sammanfattning

    TEKA GZC 32300 XBC är en 30 cm bred gasspishäll som erbjuder effektiv matlagning, enkel rengöring och säker användning. Dess robusta och hållbara konstruktion gör den till en pålitlig partner i köket. Med sin moderna och stilrena design kommer den också att förbättra utseendet på ditt kök. Köp TEKA GZC 32300 XBC och njut av enkel och bekväm matlagning varje dag.

    Mått
    Breddstandard
    30 cm
    Specifikationer
    Hälltyp
    Gas

    16 Produkter från samma kategori: