Gashällar

    TEKA GBC 64-G1 GB

    PRODUKTKOD: GBC 64-G1 GB

    7 368,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Gashällar
    • Antal kokzoner: 3
    • Färg: Svart
    • Breddstandard: 60 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Beskrivning

    TEKA GBC 64-G1 GB är en svart inbyggnadshäll med en elegant design och av hög kvalitet. Denna gasplatta är perfekt för att laga dina favoriträtter och ge en professionell touch till ditt kök.

    Funktioner

    Antal kokzoner

    TEKA GBC 64-G1 GB har tre kokzoner som ger tillräckligt med utrymme för att laga flera rätter samtidigt. Du kan enkelt justera värmen på varje kokzon och anpassa tillbehören efter behov.

    Breddstandard

    Med en standardbredd på 60 cm passar denna gasplatta perfekt in i det flesta kök. Den tar inte upp för mycket utrymme och ger en snygg och sömlös installation.

    Tillverkare

    TEKA är ett erkänt och pålitligt märke inom vitvaror. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och innovativa design. TEKA GBC 64-G1 GB är inget undantag och kommer att bli en pålitlig partner i ditt kök.

    Modellnamn

    TEKA GBC 64-G1 GB är den specifika modellen för denna gasplatta. Detta är en populär och pålitlig modell som ger dig både stil och prestanda.

    Sammanfattning

    TEKA GBC 64-G1 GB är den perfekta inbyggnadshällen för dig som letar efter stil, prestanda och pålitlighet. Med tre kokzoner och en standardbredd på 60 cm ger denna gasplatta tillräckligt med utrymme för att laga dina favoriträtter. Teka är ett välkänt märke som erbjuder hög kvalitet och innovativ design. Få den professionella touchen till ditt kök med TEKA GBC 64-G1 GB.

    Produkt
    Märke
    Teka
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Modellnamn
    Teka Gasplatta GBC64G1 60
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    3

    16 Produkter från samma kategori: